Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Mob-Analyzer: OnePlus One

Στο σημερινό Mob-Analyzer θα αναλύσουμε ένα κινητό, το οποίο έχει φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της τεχνολογίας, τόσο για τα κορυφαία χαρακτηριστικά που διαθέτει, όσο και για την χαμηλή τιμή, αλλά και για την νοοτροπία της εταιρείας στον τομέα των πωλήσεων, καθώς για την αγορά της συσκευής απαιτείται πρόσκληση!

Λίγα λόγια για το OnePlus One

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί μια προειδοποίηση προς τους κολοσσούς του χώρου της κινητής τηλεφωνίας, Apple και Samsung, για μειώσεις τιμών ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν. Βέβαια εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια οποιαδήποτε κινέζικη συσκευή που έχει υψηλά τεχνικά  χαρακτηριστικά σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, αλλά με ένα εντυπωσιακό κινητό που αποτελεί και το πρώτο μιας νέας εταιρείας, η οποία όπως μάθαμε αποτελεί παρακλάδι της OPPO.

Οθόνη

Τύπου LTPS, Full HD ανάλυσης, με 1920x1080 pixels είναι η οθόνη της συσκευής μας και η πυκνότητα αυτών αγγίζει τα 401ppi. Εντυπωσιακή οθόνη, φωτεινή και με ζωντανά χρώματα προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνα, δίχως να γίνεται κουραστική στον χρήστη. Για προστασία της οθόνης από γρατσουνιές και μικροφθορές υπάρχει φυσικά το προστατευτικό γυαλί τύπου Gorilla Glass 3.

Επεξεργαστής

Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον επεξεργαστικό τομέα συναντάμε στο OnePlus One, καθώς διαθέτει τον Snapdragon 801 με τέσσερις πυρήνες Krait, χρονισμένους στα 2.5GHz και σε συνδυασμό με το chip γραφικών Adrenno 330, υπόσχεται άριστες επιδόσεις σε game και ομαλή διεργασία σε κάθε σας δραστηριότητα.

Κάμερα

Απαρατήρητη δεν θα μπορούσε βέβαια να περάσει και η κύρια κάμερα της συσκευής μας, καθώς διαθέτει αισθητήρα 13MP και τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση έως 4128x3096 pixels. Στον τομέα του βίντεο όμως βρίσκεται το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης, καθώς η μέγιστη ανάλυση φθάνει στα 2160p ξεπερνώντας κατά πολύ άλλες ναυαρχίδες εταιρειών. Τέλος, στο μπροστά μέρος συναντάμε μία κάμερα της τάξεως των 5MP.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά 

  • Bluetooth 4.1: Για ταχύτατη ανταλλαγή αρχείων.
  • RAM: 3GB μνήμης είναι υπερ αρκετά για να τρέξετε μεγάλες εφαρμογές δίχως το παραμικρό κόλλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac