Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Mob-Analyzer: Samsung Galaxy Note 3

Στο σημερινό Mob-Analyzer θα ασχοληθούμε με μία κατηγορία κινητών η οποία έχει απασχολήσει πάρα πολύ τους καταναλωτές, καθώς προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες, όμως το μέγεθος για πολλούς αποτελεί πρόβλημα. Ο λόγος λοιπόν για τα αποκαλούμενα Phablet. Είναι μία κατηγορία εντελώς νέα και δημιουργήθηκε καθαρά λόγω της συνεχούς αυξητικής τάσης των εταιρειών, όσων αφορά τα μεγέθη των οθονών.

Λίγα λόγια για το Samsung Galay Note 3

Γενικότερα η Samsung με την σειρά Note προσπαθεί  να καθιερωθεί στο αγοραστικό κοινό που προτιμά αυτού του μεγέθους κινητά και έχει ήδη αποδείξει με τα προηγούμενα 2 μοντέλα της ότι τα πάει αρκετά καλά, καθώς έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Τα Note 3 κινείτε σε αυτήν την γραμμή, προσφέροντας στον χρήστη του υψηλές επιδόσεις σε μεγαλύτερη οθόνη.

Οθόνη

Στις 5.7 ίντσες συναντάμε μία εκ των πιο εντυπωσιακών οθονών της αγοράς, καθώς η τύπου Super AMOLED οθόνη της συσκευή ξεχωρίζει τόσο για το μέγεθος της, όσο και για την υψηλή ανάλυση της στα 1920x1080 pixels, αλλά και την ζωντάνια και την φυσικότητα των χρωμάτων της, έχοντας πυκνότητα pixels στο 386ppi.

Επεξεργαστής

Γενικότερα στη σειρά Note συναντάμε τα κορυφαία χαρακτηριστικά της αγοράς. Έτσι λοιπόν και στο Note 3 η Samsung έχει ενσωματώσει τον τετραπλού πυρήνα επεξεργαστή Snapdragon 800, με τέσσερις επεξεργαστές Krait, χρονισμένους στα 2.3GHz. Ο συνδυασμούς αυτού του επεξεργαστή με το πανίσχυρο chip γραφικών Adreno 330 υπόσχεται gaming και streaming βγαλμένο από άλλη διάσταση.

Κάμερα

Βασικό κομμάτι της συσκευής αποτελεί η ομολογουμένως εντυπωσιακή πίσω κάμερα του κινητού με αισθητήρα 13MP με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης 4128x3096 pixels. Όσον αφορά το βίντεο συναντάμε την εξωπραγματική ανάλυση της τάξεως των 4Κ 3840x2160 pixels που πραγματικά θα αφήσει άφωνο και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Τέλος στο μπροστά μέρος της συσκευής βρίσκουμε μία ακόμα κάμερα με αισθητήρα 2.1MP.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Μπαταρία: Λόγο των υψηλών επιδόσεων και προδιαγραφών της συσκευής είναι απαραίτητη η ύπαρξη μίας μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίας. Έτσι λοιπόν τα 3200mAh σύμφωνα με την εταιρεία υπόσχονται μεγάλη αυτονομία δίχως να αναζητάτε συνέχεια πρίζα.
  • Λογισμικό: Η συσκευή έρχεται με ενσωματωμένη την έκδοση του λογισμικού Android 4.3 Jelly Bean, το οποίο όμως είναι αναβαθμίσιμο σε 4.4 Kit Kat.
  • Ram: Στα 3GB ανέρχεται η χωρητικότητα της Ram που διαθέτει η συσκευή και επιτρέπει στον χρήστη την αναπαραγωγή μεγάλων αρχείων και εφαρμογών, αλλά και την ομαλή εκτέλεση πολλών δραστηριοτήτων ταυτόχρονα, γρήγορα και δίχως κολλήματα. 
  • Αίσθηση Deluxe: Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιεί η Samsung δίνουν την αίσθηση ότι κρατάς στο χέρι σου μια ποιοτική, υψηλής αισθητικής και ακριβή συσκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac